Lesmateriaal op maat

Lesmateriaal op maat - hoe het ontstaat

Als input benodigen we materiaal en informatie uit de praktijk. Na de analyse van het materiaal volgt een globale opzet. Dan pas kunnen we gaan bouwen aan de invulling per hoofdstuk. Hier gaan enkele weken overheen.

 

Als de eerste twee hoofdstukken klaar zijn worden deze getest. Daarna gaan ze in productie en de cursus kan starten. De eerste weken benutten we om zelf nog dieper in de materie te duiken om de resterende hoofdstukken te kunnen vullen met authentiek materiaal, helemaal toegesneden op het niveau, de branche en de verschillende functies die in de groep vertegenwoordigd zijn. Hoe we dat precies doen, komen we graag bij uw bedrijf vertellen. Maak een afspraak voor een presentatie.

 

Het spreekt voor zich dat deze aanpak snel resultaat oplevert. Mits er in de lessen veel aandacht is voor spreken, herhaling en vragen. Daar gaan we u op locatie graag meer over vertellen.

 


Lees ook de aanbevelingen op Linkedin: